En del af Ungfredericia.dk

Her vil løbende blive tilføjet sidste nyt om stort og småt fra os.

 
Sidste nyt 07.05 2021
Ændringer i lyng rollespil.
Der er, med baggrund i vores lange nedlukningsperiode, blevet taget nogle spændende besluttninger for vores rollespil. Der vil ved opstart af rollespillet, efter nedlukning, blive lanceret en del ændringer af kampagnen. Rollespillet vil stadig foregå i Talansar kampangnen. Men ikke længere i Ravnsborg. Der kommer også et meget revideret regelsæt, som sammen med settings ændringer vil betyde, at vi laver en form for nulstilling af kampangnen. Det betyder, at alle ved opstart af rollespillet igen, vil skulle starte på nye karaktere og at gamle karaktere ikke længere er spilbare.
Ændringerne vil blive lagt på hjemmesiden i løbet af weekenden. Man vil i den anledning kunne opleve at hjemmesiden opfører sig lidt underligt.
Der kommer om kort tid en "tråd" på facebook, hvor personalet vil svare på spørgsmål. Vi skriver når den er klar.
 
Ugelejr
I forhold til ugelejr. Der er stadig ikke kommet en afklaring i forhold til om den gennemføres. Vi nærmer os efterhånden et tidspunkt hvor vi får svært ved at kunne gennemføre den. I forhold til at der skal være en rimelig tilmeldingsfrist, planlægningstid osv. Vi giver det 2-3 uger endnu og hvis andet ikke er bestemt til den tid, må vi desværre nok indstille os på, at det heller ikke bliver i år. Hvis der ikke kommer en ugelejr, vil vi søge at holde åbent til dagsaktiviteter i stedet.

 

Sidste nyt 13.04 2021
Mens vi stadig venter på rollespillet starter, er vi gået i gang med beklædning af greveboligen med brædder på de skrå tagsider
 
Sidste nyt 07.04 2021
Der er fortsat intet nyt i forhold til genåbning.
 
Sidste nyt 01/03 2021
Der er desværre ikke rollespil torsdag d. 04/03. vi  er fortsat lukket ned. Der er på nuværende tidspunkt ikke fastsat dato for genåbning. 
 
Sidste nyt 11/02 2021
Nedlukning af rollespillet forsætter desværre indtil yderlige melding fra kommunens side.
 
Sidste nyt 17/01 2021
Nedlukning af rollespillet grundet corona er forlænget til 07/02.
 
Sidste nyt 30/12 2020
Vi er igen nedlukket til og med 17/01 grundet corona.